Skole/student

Skole/student – fremtidens arbeidskraft

Vi ønsker å gi studenter muligheten til å bli bedre kjent med oss som selskap, vår arbeidshverdag og pågående prosjekter. Vi jobber for å tiltrekke oss og utvikle fremtidens arbeidskraft, og hos oss får du mulighet til å jobbe med kompetente fagfolk på tvers av alle fagfelt.


Studenter – bachelor eller masteroppgave

Har du et godt forslag til problemstilling i bachelor eller masteroppgaven din? Vi gir deg muligheten til å skrive din oppgave i samarbeid med oss. Vi ønsker studenter på relevante studier som vil skrive spesifikt rettet mot våre prosjekter eller problemstillinger generelt i bransjen.

Vi har ingen søknadsfrist, men det er ønskelig at du sender oss en mail så snart som mulig med informasjon om deg eller dere, problemstilling og studie til student@isachsenas.no

Her kan du møte oss

Isachsen er opptatt av å utvikle nye talenter og vi ønsker gjerne å komme i kontakt med studenter før fullført utdanning. Vi gleder oss til å kunne treffes på flere arrangementer gjennom året, og du kan møte oss her i 2023/2024:

 • Oktober 2023 – Karrieredag, Campus Ås
 • November 2023 – BM-dagen, NTNU Trondheim
 • Februar 2024 – Fagskolen innlandet, Gjøvik

 

Sommerjobb på anlegg

Vi ønsker å ha tett kontakt mot studenter som vil vite mer om anleggsbransjen og om hvilke muligheter som finnes i Isachsen. På denne måten tilegner du deg kunnskaper i anleggsfagene og vil knytte deg nettverk innenfor bransjen.

2. og 3. studieår
Du som søker vi bli en del av et arbeidslag ute og være med på de praktiske oppgavene som skal løses i en hektisk arbeidshverdag. Våre prosjekter inneholder som regel elementer av vei, vann- og avløp samt grunnarbeider for større og mindre boligprosjekter.

4. og 5. studieår
Vi tilbyr mer teoretiske arbeidsoppgaver, hvor du vil jobbe tett med ledelsen på et prosjekt og bidra i kontraktsoppfølgingen. Du vil også få muligheten til å følge tett med på produksjonen ute, slik at du følger prosjektarbeidet i teori og praksis.

Er du student og ønsker sommerjobb hos oss søker du her:

Søk om sommerjobb 

 

Utviklingsmuligheter hos Isachsen etter studiet

Hos oss er vi veldig interessert i å utvikle for at de ansatte skal få en personlig utvikling på arbeidsplassen og for at vi som selskap skal gå god fremdrift. Vi har flere ansatte som har begynt sin karriere etter endt studietid eller som lærling, som nå har jobbet seg opp til prosjektleder. Vi beholder de ansatte fordi:

 • Vi har bygget opp et godt arbeidsmiljø der vi behandler hverandre med respekt og hvor humor er en del av kulturen.
 • God kommunikasjon i alle ledd – det er satt klare forventninger til de ansatte, og vi forventer at de gjør det samme mot oss som arbeidsgiver.
 • Vi gir de ansatte muligheten til selvbestemmelse, innflytelse og faglig ansvar innenfor de rammene gitt i deres stilling.
 • Vi tilbyr de ansatte relevante kurs både internt og eksternt, slik at de kan utvikle seg både innenfor nåværende arbeidsoppgaver, eller om de ønsker å utfordre deg inne andre fagområder.
 • Vi har et skreddersydd lederutviklingsprogram.
 • Det er mulighet for livsløpskarriere i konsernet.
 • Vi er opptatt av at verdiene vi skaper skal bidra til en bærekraftig utvikling for samfunnet rundt oss, våre interessenter og for selskapet.

Vi ser utviklingspotensialet mot følgende stillinger for deg som er nyutdannet:

 • Driftsleder
 • Stikningsingeniør
 • Prosjektingeniør
 • Kontraktsingeniør

Ønsker du å komme i kontakt med oss benytt student@isachsenas.no